mandag

Lenker til ytterligere sider.

(Denne siden er ikke ferdig)

Her er ytterligere sider som angår Klinikk Haugesund

Diverse om Klinikk Haugesund på privat blogspot
Side 1
Side 2

Innlegg om Klinikk Haugesund på en side som ser ut til å skulle være tiltenkt såkalt ”forbrukerpoliti”

Innlegg om Klinikk Haugesund på norsk fora for hårtap.

Dagbladet skrev en sak mangelen på seriøsitet innen markedet for hårtransplantasjon.

11 kommentarer:

Anonym sa...

http://www.h-avis.no/article/20081018/NYHETER/448921202/1010/mrss

Legg til denne linken også! Takk for siden din, hjalp meg til å ikke velge klinikk haugesund!

Anonym sa...

Hei takk for siden din, jeg var også i ferd med velge denne klinikken. Jeg føler sterkt med deg og syns det er fryktelig det som har skjedd. De burde skamme seg! Jeg sendte noen bilder på e-mail. Og fikk svar tilbake (enda hun sa i telefonen at de hadde så mange opreasjoner at de ikke fikk sjekket meilen før neste uke) samme dag om at jeg trengte den største og dyreste behandlingene og det kun ved å se på noen bilder jeg tok med mobilen???!!

Anonym sa...

Legen som opererte deg har blitt dømt til fengsel. I den grad dette kan "hjelpe" deg; å vite at sjappen i det hele tatt er drevet av useriøse mennesker, at du (bare) var uheldig ved valg av folk og klinikk, rett og slett.

http://www.haugesunds-avis.no/article/20090328/NYHETER/339236954/1058/AKTUELT

Anonym sa...

Hei!

Kjip lesing dette, har du prøvd å oppsøke noen som kan rette opp skadene? Jeg ble operert hos Klinikk Haugesund, dårlig resultat og alt, men jeg fikk det fikset hos en skikkelig klinikk.
Tenkte ikke noe mer over Klinikk haugesund før jeg leste om at en lege i haugesund hadde blitt dømt for grovt underslag. Neste gang jeg kom på nyheten og søkte på nettet, ville jeg bare se om det kunne være samme lege ragnhild stuve som opererte ved klinikk haugesund. og det var det! Jeg synes det er flott at du har tatt deg tid til å berette historien din.

Anonym sa...

Huff - så stygt resultat.

Ragnhild stuve er jo bare ekkel!

Jens sa...

Huff! Håper det går bedre nå.

Fint hvis du vil dele dine erfaringer på http://www.alopeci.info, et uavhengig diskusjonsforum om hårtap!

Anonym sa...

Unngå klinikk haugesund hvis du har utseendet kjært!

Anonym sa...

Håper det går bedre!

Dette er jo bare dårlig så det holder - nettet er fullt av dårlig omtale av klinikk haugesund og så har jo legen der sittet i fengsel. Så du var nok bare veldig uheldig med valg av klinikk.

Anonym sa...

Som jeg forrakter og avskyr Ragnhild Stuve! At hun sitter i fengsel er vel fortjent mener jeg!

Anonym sa...

Sitter ragnhild stuve i fengsel? Det får en si... Griskheten tok overhånd da eller?

Anonym sa...

Har fra nittitallet noe erfaring med denne bransjen. En periode da det var "sensasjonell metodeutvikling". Fra bruk av "grafts" til enkelhårnedsetting. Men hadde allerede da tross ung alder, sterk følelse av useriøsetet hos de aktørene jeg var på konsultasjon hos. Raske, store penger, var nok stikkordet, samt bruk av
utenlandske /svenske ell. østeuropeiske "leger". Noen : rene "bruktbilsvindlere"". Helt sikkert da som nå; dose av språkforvirring også. Reelt sett har lite forandret
seg, aktører bytter navn, og benevnelser det samme. Unntak var Klinikk Høyer, Oslo. Som hadde seriøs, edruelig holdning. Men også der var reell info om
sluttresultat mangelfull. Er nå 20 år siden, men ser problemstillingene lever videre. Stort sett det samme, emnet /faget er for vanskelig for seriøse fagkirurger, og klientkontakten forkludret av tvilsomme aktører.